Μανιτάρια a la cream (Οι καλύτερες συνταγές)


1 κρεμυδάκι φρέσκο ψιλοκομένο

Τρόπος παρασκευής:
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι,τη σκελίδα σκόρδο και το μαιντανό  με το βούτυρο και στη στη συνέχεια προσθέτουμε και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και  σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.

Ψιλά γράμματα:
Μπορείτε αντί για βούτυρο να σοτάρετε με λάδι,στο τέλος μπορείτε να προσθέσετε blue cheese και να το ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.

Χρόνος παρασκευής:
15-25 λεπτά

Κόστος παρασκευής:
3,5-10 ευρώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: