Σύγκριση τιμών Super market on line


Τώρα μπορούμε να βρούμε το φτηνότερο Supermarket στα βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης μέσω του υπολογιστή μας!
Σίγουρα αγοράζετε φρούτα, καφέ, αρτοσκευάσματα, είδη καθαριότητας, τρόφιμα, ποτά, χαρτικά και τόσα είδη. Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να εξοικονομείτε καθημερινά μέχρι και πάνω από 50% κάνοντας τις αγορές σας από το καταλληλότερο Supermarket; Το ξέρατε ότι στο ίδιο ακριβώς είδος μπορεί να υπάρχει τεράστια απόκλιση τιμών από Supermarket σε Supermarket; Αν όχι, μπορείτε να το διαπιστώσετε!
Στο shopnsave.gr μπορείτε να ψάξετε είτε με το είδος που σας ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του.
Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο Supermarket για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποιά προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.
Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους τους χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets. Έτσι ανακαλύπτετε το τι πραγματικά ισχύει και όχι το τι υποτίθεται ότι ισχύει…
Συνεχώς ενημερώνονται τα είδη και οι τιμές τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: